Hoe werkt de Outlet?

Welkom bij De Troubadour Outlet!

Bij De Troubadour Outlet vind je samples, showroom- en uitlopende modellen van woonwinkel De Troubadour. Deze meubelen verdwijnen uit de winkels van De Troubadour wanneer er ruimte gemaakt moet worden voor nieuwe collecties. De meubelen worden tegen hoge kortingen verkocht. Je kunt de meubelen direct meenemen waardoor je dus niet afhankelijk bent van lange levertijden. Wel zo prettig!

Een bezoek aan De Troubadour Outlet is met een oppervlakte van meer dan 1000 m2 altijd de moeite waard. De Troubadour Outlet is gemakkelijk te bereiken, op enkele minuten rijden vanaf de woonwinkel De Troubadour in Amstelveen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Assortiment

De Troubadour Outlet biedt met een oppervlakte van meer dan 1000 m2 een uitgebreid assortiment aan meubelen en accessoires. Voor alle producten geldt op=op en dus wisselt het aanbod continue. Om die reden bieden wij op onze website een selectie van het totale aanbod aan producten aan. Om het complete aanbod te zien raden wij je aan De Troubadour Outlet zelf te bezoeken.

Unieke aanbiedingen

Naast alle afgeprijsde artikelen die je wekelijks bij De Troubadour Outlet kunt kopen, geldt er iedere week een unieke aanbieding. Deze aanbieding is alleen in de desbetreffende week op vrijdag en zaterdag geldig. Welke aanbieding dit is, wordt gecommuniceerd in de nieuwsbrief. Je doet je er dus verstandig aan om je aan te melden voor de nieuwsbrief zodat je altijd weet welke aanbieding er geldt.


Vragen

Per email
Vragen stellen per e-mail kan altijd. Je kunt een e-mail sturen naar outlet@detroubadour.nl. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk een reactie te geven. 

Telefonisch

Gedurende de openingstijden van De Troubadour Outlet, elke vrijdag en zaterdag tussen 10:00-17:00, zijn wij telefonisch bereikbaar op 06-50204176. Buiten de openingstijden van De Troubadour Outlet zijn wij telefonisch niet bereikbaar en dien je contact op te nemen per e-mail.

Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de directie van De Troubadour verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van (foto)kopie, druk, fax, internet of anderszins. De Troubadour heeft het beeldrecht op alle afbeeldingen die gebruikt worden op de website. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.