In De Troubadour Outlet vind je een groot aanbod showroommodellen, samples en meubels die plaats moeten maken voor de nieuwe collectie van woonwinkel De Troubadour Interieurs. Meubels van hoogstaande kwaliteit voor een outlet prijs. Zonder levertijden. Alles kan meteen mee naar huis worden genomen!

Steeds wisselend aanbod

Het aanbod wisselt voortdurend en slechts een gedeelte van het assortiment staat online. Staan er salesmodellen bij die je mooi vindt? Plan dan snel je bezoek om van de scherpe prijzen te kunnen profiteren. Of kom langs en struin rond in de 1500 m2 Outlet en zoek naar koopjes die niet op onze website te vinden zijn.

 

Slechts 5 minuten rijden van De Troubadour Interieurs

Combineer je bezoek aan De Troubadour Interieurs met een bezoek aan De Troubadour Outlet, slechts 5 minuten rijden van elkaar vandaan. Zo kun je naar hartenlust kijken, vergelijken en combineren, want meubels uit de nieuwste collectie passen uitstekend bij de salesmodellen. En de kwaliteit? Die is natuurlijk gelijk!

 

Direct meenemen

Verliefd op een zithoek, eetkamertafel of kast die je in de Outlet ziet? Het leuke is dat je dezelfde dag nog thuis kan genieten van je nieuwe meubels want alles kan meteen mee naar huis.
Geen aanhanger meegenomen? Huur een aanhanger bij Shell Zijdelweg, direct naast De Troubadour Outlet. Bezorgen op de begane grond is op verzoek mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 150,-

 

Online kopen

Sinds kort kun je een klein deel van ons assortiment ook online via onze website bestellen en thuis laten bezorgen. Het online assortiment bestaat uit een viertal eetkamerstoelen, waar van wij er voldoende op voorraad hebben. Deze kunnen per 2 besteld worden. Wil je een van deze producten bestellen? Dan kun je deze op zaterdag, kosteloos ophalen in de Outlet, of thuis laten bezorgen met DHL.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn meeneemprijzen, dat betekent dat je:

 

Jouw aanwinst dezelfde dag nog meeneemt en zelf het vervoer regelt 

De volledige betaling direct bij aankoop dient te worden voldaan met pin of contact

Bij De Troubadour Outlet zonder (CBW) garantie koopt

Producten niet kunt reserveren, ruilen of retourneren

De Troubadour Outlet staat geheel los van de gewone winkel.

Vragen over producten kun je stellen via de mail info@detroubadouroutlet.nl