Over ons

Over ons

31 AUGUSTUS 1995

De Troubadour Outlet zit gevestigd waar De Troubadour vroeger is begonnen. Een kale koude loods in Amstelveen onderging een metamorfose. De kersverse eigenaar bedekte de betonnen vloer met een lichtblauw tapijtje uit de RAI en leukte de muren op met kaasdoek. 

WIJ MAKEN VAN JOUW HUIS EEN THUIS

In De Troubadour Outlet vind je een groot aanbod showroommodellen, samples en meubels die plaats moeten maken voor de nieuwe collectie van woonwinkel De Troubadour Interieurs. Meubels van hoogstaande kwaliteit voor een outlet prijs. Zonder levertijden. Alles kan meteen mee naar huis worden genomen!

STEEDS WISSELEND AANBOD

Het aanbod wisselt voortdurend en slechts een selectie van het assortiment staat online. Staan er salesmodellen bij die je mooi vindt? Plan dan snel je bezoek om van de scherpe prijzen te kunnen profiteren. Of kom langs en struin rond in de 1500 m2 Outlet en zoek naar koopjes die niet op onze website te vinden zijn.

SLECHTS 5 MINUTEN RIJDEN VAN DE TROUBADOUR

Combineer je bezoek aan De Troubadour Interieurs met een bezoek aan De Troubadour Outlet, slechts 5 minuten rijden van elkaar vandaan. Zo kun je naar hartenlust kijken, vergelijken en combineren, want meubels uit de nieuwste collectie passen uitstekend bij de salesmodellen. En de kwaliteit? Die is natuurlijk gelijk!

DIRECT MEENEMEN

Verliefd op een zithoek, eetkamertafel of kast die je in de Outlet ziet? Het leuke is dat je dezelfde dag nog thuis kan genieten van je nieuwe meubels want alles kan meteen mee naar huis. Geen aanhanger meegenomen? Huur een aanhanger bij Shell Zijdelweg, direct naast de Troubadour Outlet. Bezorgen op de begane grond is op verzoek mogelijk.