Afhalen & bezorgen

Afhalen & bezorgen

 
AFHALEN BIJ DE OUTLET

Alle online bestellingen zijn af te halen bij de Outlet tijdens onze openingstijden. Bij het afhalen van je bestelling vragen wij om het laten zien van een orderbevestiging.

BEZORGING DOOR DHL

DHL levert kleine en lichte artikelen uit onze webshop. De verzendkosten hiervoor zijn 49,95 euro. Zodra je bestelling is opgehaald bij de outlet en in het logistiek centrum is aangemeld, dragen wij deze zo snel mogelijk over aan DHL. Zij sturen je dan een track & trace code, zodat je de bestelling zelf kunt volgen. Geen track & trace code ontvangen? Stuur een mailtje naar [email protected]. Voeg hierbij altijd je naam en ordernummer toe.

BEZORGING DOOR DE TROUBADOUR BEZORGDIENST

Grotere meubelstukken worden door onze eigen bezorgdienst geleverd. De bezorgkosten hiervoor zijn 195 euro. Zodra alle artikelen van jouw bestelling zijn opgehaald bij onze outlet, in het logistiek centrum zijn nagekeken en alles administratief is verwerkt, neemt onze afdeling planning (020 6408000) contact met je op om een bezorgafspraak te maken. Je kunt hierbij kiezen voor een dag die jou uitkomt. Onze bezorgtijden worden ingedeeld in blokken van 3 uur, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Op de dag van bezorging bellen onze bezorgers zodra ze in de buurt zijn.

Neem z.s.m. contact op met de afdeling planning of onze outlet op het moment dat een bezorgdatum door omstandigheden verplaatst moet worden. Treffen wij je op het afgesproken moment van levering niet thuis, dan zullen wij je bestelling mee terugnemen en wordt er voor het maken van een nieuwe afspraak 75 euro in rekening gebracht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »