Retourneren

Retourneren

 

RETOURNEREN WEBSHOP

Als een artikel tóch niet helemaal naar wens is, is het mogelijk om een online bestelling te retourneren. Dit kan tot 30 dagen na levering. Hoe je een artikel het beste kunt retourneren, hangt af van de grootte en het gewicht van het pakket. Stuur daarom een mail naar [email protected] met je naam, ordernummer en adres. Zo kunnen wij je alles vertellen over de wijze van retourneren, en sturen wij je een retourformulier toe.

Is je bestelling geleverd via DHL? Dan brengen wij voor het ophalen van je pakket 49,95 euro in rekening. Na het aanmelden van je retour en goedkeuring van onze webshop afdeling, ontvang je per mail de informatie over het ophaalmoment.

Omvangrijke artikelen zoals een bank of kast, bezorgd door onze eigen bezorgdienst of via onze externe transporteurs, dienen wij te komen ophalen per vrachtwagen. Hiervoor brengen wij 195 euro in rekening. Na het aanmelden van je retour zullen wij contact opnemen voor het maken van een ophaalafspraak. 

Op het moment dat wij het pakket in juiste staat hebben ontvangen, betalen wij het bedrag binnen 14 dagen terug. Let op: verzendkosten worden niet teruggestort. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »